La Maison Du
PÍcheur
Home.
Het huis.
De Omgeving.
Culinair.
Activiteiten.
Informatie.
Reserveren.
Het huis (vervolg).
Chadiot - Argentat.
Rond het huis bevindt zich een grote beschutte tuin met diverse terrassen en veel privacy. Tevens is er vlak naast het huis een ruim (8x4 meter) verwarmd zwembad met elektrische kinderveilige afdekking en met zeer ruime zonneterrassen met zitjes en ligbedden. Het zwembad is geopend van 1 mei tot 1 oktober.

Voor de ruime voortuin bevindt zich een doodlopend weggetje waar vrijwel geen verkeer passeert (alleen bestemmingverkeer voor de 5 huizen verderop in het dal). Er is vrij uitzicht naar het glooiende dal met weides en bos, waar regelmatig Limousin koeien en schapen grazen.

In de kleine schuur naast het overdekt terras vindt u een wasmachine en wasdroger. Ook een strijkplank en strijkijzer zijn aanwezig. Ook staat hier een grote rvs barbecue die u gemakkelijk kunt verplaatsen naar een van de terrassen voor een heerlijke barbeque.

Er is een gratis snelle, draadloze (wifi) internetverbinding aanwezig die op het hele terrein werkt. De inlogcodes ontvangt u bij aankomst in het huis.

Het huis kan ís winters middels de Cantou, cv-installatie, vloerverwarming woonkeuken en een houtkachel worden verwarmd. Alle slaapkamers hebben electrische verwarming. Warm water komt uit twee grote boilers.
Direct naast het huis bevindt zich een grote parkeerplaats waar 5 a 6 autoís kunnen staan.
Foto's.
Meer te doen....
Gastenboek