La Maison Du
Pêcheur
Home.
Het huis.
De Omgeving.
Culinair.
Activiteiten.
Informatie.
Reserveren.
Het huis (vervolg).
Chadiot - Argentat.
De omgeving is beroemd om haar goede keuken met o.a. Confit de Canard, fois gras, diverse soorten worst en natuurlijk niet te vergeten allerlei toepassingen van noten. In Argentat zijn er een aantal goede restaurants. In Restaurant Saint Jacques in de hoofdstraat kunt genieten van de lokale nouvelle cuisine en in de zomer kunt u terecht in de besloten achtertuin. Hotel Fouillade, Place Gambetta: goed, eerlijk eten. Goede wijnkaart en beslist niet duur. Vooral ’s zomers reserveren van te voren voor een tafel op het terras. Aan de Quai (kade) van de Dordogne zijn ook enkele leuke restaurants met hun terras direct aan de rivier Dordogne. Het uitzicht hier is bijzonder pittoresk!

Verder zijn er in de regio vele Auberges en andere leuke restaurants, bijvoorbeeld in Beaulieu sur Dordogne, Privat, Forges (Auberge du Forges hoofdweg N120, door Nederlanders gerund, erg gezellig).
In Branceilles zijn de wijnvelden van een echte Corrèze wijn: Mille et une Pierres. Deze Cave kunt u bezoeken en de wijn kunt u kopen bij Mespoulet in Argentat. Voor de echte wijnliefhebber is het ook niet ver naar de Lot en de Bordeauxwijnen
definitief_lmp_2601_2014005001.gif
Foto's
Meer te doen....
Gastenboek